Entree

Prachtig statig herenhuis gebouwd ca.1880 gelegen in het centrum van Tilburg.
De woning is geheel zeer smaakvol gerenoveerd. Ideaal om wonen en werken met elkaar te combineren.
Vanuit de hal met originele vloer en glas-in- lood details in de voordeur verschaft men zich toegang tot de woonkamer en de volledige ingerichte keuken.

Contact

trap

Een prachtig uitzicht op de gang via de trap.

Contact

Keuken

De keuken is voorzien van een groot spoeleiland voorzien van houten lades en kasten, een betonnen aanrechtblad en ruimte om te borrelen of te eten. Verder bevindt zich tussen het werkblad nog een prachtige 5 pits RVS kookfornuis met grote oven.

Contact

Keuken

Aan de andere zijde van de keuken geeft een vrijstaande RVS koel –vriescombinatie met dubbele deuren voldoende opbergruimte.

Contact

Woon-Eetkamer

De woonkamer heeft een fraaie eetkamer en- suite welke, indien gewenst , gescheiden kan worden van het zitgedeelte middels houten en-suite paneeldeuren voorzien van glas-in-lood details. De woonkamer krijgt een uiterst warm en eigentijds karakter door de prachtige visgraatvloer, volledig functionerende openhaard en de houten “shutters” die men in de hele woning aantreft.

Contact

Slaapkamer 1

Middels een houten trap kom je op de eerste verdieping alwaar zich twee ruime slaapkamers voorzien van vloerbedekking en “shutters” bevinden. De grootste slaapkamer heeft zelfs een luxe inbouw kast.

Contact

Slaapkamer 2

Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer welke uitzicht heeft op het prachtige dakterras. Op deze verdieping bevindt zich een separaat 2de toilet.

Contact

Badkamer

De zeer lichte luxe ingerichte badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel met spiegel en opberglades alsmede een ruime inloop douche. In de inbouwkast krijgen handdoeken e.d. een eigen plaats.

Contact

Dakterras 1e verdieping

Op deze verdieping bevindt zich ook een nog een ruim dakterras voorzien van houten vloerdelen en mooie plantenbakken.

Contact

De 2e verdieping

De tweede verdieping wordt in zijn geheel in beslag genomen door een prachtige, lichte, houten ruimte met aansluitvoorziening voor de wasmachine. Uitermate geschikt als slaapkamer maar kan ook dienen als kantoor of atelier.

Contact

Patio

Vanuit de keuken met openslaande tuindeuren heb je een prachtige zit in de fraai betegelde patio dat een verlengde wordt van de woonkeuken zodra de tuindeuren open staan. De patio is ook via een poort bereikbaar.

Contact

info

Kale huurprijs: € 1.950,00
- Waarborgsom: Twee maanden
- Inbegrepen in de huurprijs is ook 1 x in de 3 maanden schoonmaak van de ramen.
- Huur is van tijdelijke aard, in overleg met de verhuurder
Deze woning heeft geen kamervergunning, niet meer dan 2 individuele huurders toegestaan.

Contact