Uw woning verhuren

Is uw woning tijdelijk of voor een langere periode beschikbaar? Werkt u bijvoorbeeld in het buitenland, gaat u samenwonen of staat uw huis te koop, dan kunt u het in de tussentijd verhuren. P&D Housing vindt een geschikte huurder voor u.

Geschikte huurder zoeken

Via P&D Housing bereikt u een breed publiek. Zowel de doelgroep Expats als de lokale woningzoekenden weten ons te vinden wanneer ze op zoek zijn naar een huurwoning. We hebben daardoor uitgebreide kennis van de lokale markt en veel ervaring in internationale dienstverlening. Het grootste deel van de huurders in ons klantenbestand is internationaal, hoogopgeleid en in het bezit van een arbeidsovereenkomst , een interessante en betrouwbare huurder dus voor uw woning. Door de grote vraag naar tijdelijke woonruimte hebben we snel een geschikte huurder gevonden.  Via P&D Care,  een zusteronderneming waar Expats voor internationale werkgevers begeleid worden, kunnen ook  geïnteresseerden gevonden worden.

Verhuurtraject

Voordat het verhuurtraject start maken we graag persoonlijk kennis met u. In een intake gesprek bespreken we alle mogelijkheden. U krijgt advies over de huurprijs, we stellen het huurcontract met alle bijbehorende voorwaarden op en maken een inspectierapport bij de oplevering van de huurwoning. We selecteren geschikte huurders en screenen de mogelijke huurder op zijn financiële situatie en identiteit. Vervolgens regelen en begeleiden wij de bezichtigingen en verzorgen de onderhandelingen en het vastleggen van afspraken.

Woningbeheer

Tijdens de verhuurperiode kunnen wij, indien gewenst, ook het beheer van uw woning op ons nemen. U kunt kiezen voor financieel beheer waarbij wij het incasseren van de huurpenningen bewaken en zorg dragen voor contracten ten behoeve van de levering van gas, water en licht en TV- en internetdiensten. Bij het technisch beheer zorgen wij voor het inventariseren en oplossen van vragen, klachten en storingen die zowel de huurder als verhuurder melden. Lees verder over het beheer van uw woning. >

Uw woning verhuren? Neem contact met ons op

Alle zorgen rondom het verhuren van uw woning worden u dus uit handen genomen. Neem nu contact met ons op om te starten met het verhuurtraject van uw woning. Bel naar 013-7114050.