Investeren in vastgoed

Wilt u (uw spaargeld) slim investeren? Dan is het kopen van een tweede woning en deze verhuren de overweging waard. Een woning als belegging kunt u bijvoorbeeld verhuren aan studerende kinderen of expats.

Maar investeren in vastgoed is niet zo eenvoudig als het lijkt. Betaalt u niet te veel voor de aankoop van de woning, verkeert het pand in een goede staat, is de huurmarkt op deze locatie aantrekkelijk, kunt u geschikte huurders vinden etc. Daarom is het verstandig een professional in te schakelen om informatie en advies in te winnen. P&D Housing heeft jarenlange ervaring in de vastgoedbranche en beschikt over een breed netwerk. Hier kunnen zowel huurders als verhuurders hun voordeel uit halen.

Waarom investeren in vastgoed?

Een aantal voordelen van vastgoedbelegging zijn:

  • Hoger rendement dan bij sparen of belegging in aandelen. U genereert huurinkomsten en, bij een slimme aanpak, kunt u het huis later met meerwaarde verkopen.
  • Belastingtechnisch is een vastgoedinvestering voordelig. Het pand wordt aangeduid als belegging en kan, afhankelijk van de situatie, in box 3 vallen. Overleg met uw fiscalist!
  • Een vastgoedinvestering is minder gevoelig voor inflatie want de huurprijzen zijn gekoppeld aan de inflatie. De huuropbrengst stijgt jaarlijks aan de hand van de inflatie. Uw investering is hierdoor minder gevoelig voor inflatie dan bij sparen.

P&D, uw vastgoedinvesteerder

P&D Housing helpt u graag bij het vinden van een geschikt beleggingspand. Daarna kunnen we u ook begeleiden bij het verhuurtraject en het financieel en/of technisch beheer volledig voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.