Woonkamer

Deze compleet gerenoveerde woning is gelegen in het hartje centrum van Tilburg. Gelegen op de 3e verdieping van het schouwburging complex treft men deze woning in piekfijne conditie aan. Het appartement is klaar voor gebruik, men hoeft alleen de meubels neer te zetten om al heerlijk te kunnen genieten van deze woning.

De woonkamer is erg ruim en voorzien van een laminaat vloer, perfect afgewerkte muren en heel veel natuurlijke lichtinval.

Contact

De slaapvertrekken

De woning beschikt over 2 slaapkamers van 14m² en 10 m² respectievelijk. Men kan de grote slaapkamer als hoofdslaapkamer gebruiken en de tweede slaapkamer als kantoor of als een kleinere tweede slaapkamer.

Contact

Badkamer

De badkamer is een plaatje en tot in de puntjes perfect afgewerkt. Men ziet in eerste oogopslag al dat deze renovatie met liefde is gedaan. De badkamer beschikt over een mooie en ruime inloopdouche met een schitterende glazen scheidingswand. De grote spiegel beschikt over eigen verlichting welke door een nabijheidssensor al aan en uit gaat. Alle muren en vloeren zijn strak betegeld en het plafond is zeer goed afgewerkt.

Contact

Omgeving

De woning is gelegen in het centrum van Tilburg in het Schouwburgring complex. Op loopafstand bevinden zich de bakker, slager en groentevrouw. Tegenover de woning ligt ook de supermarkt en de drogisterij. Parkeren kan in de straat met vergunning.

Contact

Overzicht

Ondanks dat de woning in het centrum is gelegen zijn de uitvalswegen erg makkelijk te bereiken.

Kale huur € 1095,00

Stookkosten € 55,00

Huur excl. elektra en water € 1.150,00

Borg: Afhankelijk van inkomen

Kantoorkosten € 477,95

Contact