Langestraat - Tilburg - € 1750 p/m

Description:
Prachtig statig herenhuis gebouwd ca. 1880 gelegen in het centrum van Tilburg.

De woning is onlangs geheel zeer smaakvol gerenoveerd. Ideaal om wonen en werken met elkaar te combineren. Hiervoor zijn de benodigde vergunningen aanwezig.

INDELING
Vanuit de hal met originele vloer en glas-in- lood details in de voordeur verschaft men zich toegang tot de woonkamer en de volledige ingerichte keuken.

Keuken:
De keuken is voorzien van een groot spoeleiland voorzien van houten lades en kasten, een betonnen aanrechtblad en ruimte om te borrelen of te eten. Verder bevindt zich tussen het werkblad nog een prachtige 5 pits kookfornuis met grote oven. Aan de andere zijde van de keuken geeft een vrijstaande koel –vriescombinatie met dubbele deuren voldoende opbergruimte.

Woonkamer:
De woonkamer heeft een fraaie eetkamer en- suite welke, indien gewenst , gescheiden kan worden van het zitgedeelte middels houten en-suite paneeldeuren voorzien van glas-in-lood details. De woonkamer krijgt een uiterst warm en eigentijds karakter door de prachtige visgraatvloer, volledig functionerende openhaard en de houten shutters die men in de hele woning aantreft.

Eerste verdieping:
Middels een houten trap kom je op de eerste verdieping alwaar zich twee ruime slaapkamers voorzien van vloerbedekking en shutters bevinden. De grootste slaapkamer heeft zelfs een luxe inbouw kast.

Badkamer:
De zeer lichte luxe ingerichte badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel met spiegel en opberglades alsmede een ruime inloop douche. In de inbouwkast krijgen handdoeken e.d een eigen plaats.
Op deze verdieping bevindt zich ook een nog een ruim dakterras voorzien van houten vloerdelen en mooie plantenbakken.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping wordt in zijn geheel in beslag genomen door een prachtige, lichte, houten ruimte met aansluitvoorziening voor de wasmachine. Uitermate geschikt als slaapkamer maar ook als kantoor of atelier.

Patio:
Vanuit de keuken met openslaande tuindeuren heb je een prachtige zit in de fraai betegelde patio dat een verlengde wordt van de woonkeuken zodra de tuindeuren open staan.

- Inbegrepen in de huurprijs is tevens  1 x in de 2 maanden glazenbewassing.
- Huur is van tijdelijke aard, in overleg met verhuurder