Arke Noestraat - Tilburg - € 1050 p/m

Description:
Zeer mooie woning met 3 slaapkamers!!

 

De woning is helemaal gerenoveerd dit jaar en is klaar voor nieuwe bewoners. Werkelijk alles in deze woning is aangepakt, de vloeren zijn vervangen, de muren zijn opnieuw gestukadoord, de gehele elektra is nieuw. Ook de keuken is compleet vervangen, eveneens als het toilet, de badkamer op de eerste verdieping, en alles slaapkamers.

Men komt binnen in de hal welke een betegelde vloer heeft en waar men het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping aantreft. Via deze hal komt men de woonkamer binnen.

De woonkamer is ruim en zeer licht en heeft een oppervlakte van 30m2. Beide raamzijdes van de woonkamer zijn voorzien van hele mooie brede jaloezieën. De woonkamer geeft toegang tot de keuken welke voorzien is van een vaatwasser, een 4-pits fornuis, een koelkast en een oven-magnetron combinatie. Onder het aanrecht zit de aansluiting voor de was/droger combinatie. Via de keuken komt men in de enorme tuin. De tuin is voorzien van een gedeelte betegeling en een gedeelte kunstgras. De tuin is 20 meter diep en 4 meter breed en is gelegen op het oosten.

Via de trap op de begane grond in de hal komt men op de eerste verdieping welke toegang geeft tot de 3 slaapkamers. Twee slaapkamers zijn identiek van 14 m2 met inbouwkast. De derde slaapkamer is wat kleiner en kan worden gebruikt als klein kantoor bijvoorbeeld.

Met een vlizotrap kan men op de zolderruimte komen, hier hangt de ketel van 2006 en de rest van de ruimte kan gebruikt worden als opslagruimte.

 

Kale huur € 1.050,-

Borg: Afhankelijk van inkomen

Kantoorkosten € 395,- ex BTW

Geen studenten – Geen dubbele stellen

2