Woonkamer en Keuken

Volledig gemeubileerde appartementen op steenworp afstand van het centrum van Tilburg

Dit is 1 van twaalf nieuw gerenoveerde appartementen met 2 slaapkamers die gemeubileerd worden opgeleverd! De appartementen worden voor minimaal 12 maanden verhuurd.

Badkamer

De badkamer heeft een mooie inloop douche met glazenwand, een toilet, een wasbasin en een designradiator

Slaapvertrekken

De woning heeft 2 slaapkamers. Beide slaapkamers hebben klerenkasten en een bed. 1 twee persoonsbed en een 1 persoons bed respectievelijk.

Overzicht en kaart

Volledig gemeubileerde appartementen op steenworp afstand van het centrum van Tilburg

Dit is 1 van twaalf nieuw gerenoveerde appartementen met 2 slaapkamers die gemeubileerd worden opgeleverd! De appartementen worden voor minimaal 6 maanden verhuurd.

In de appartementen die op de begane grond liggen met een eerste verdieping, zal werkelijk alles aanwezig zijn, van de meubels tot en met de theelepels. De totale prijs is bijna helemaal inclusief! Dit houd in inclusief voorschot GWL, Internet, meubilering en parkeerplaats!! Er is een fietsenstalling aanwezig en een gezamenlijke tuin waar men kan zitten op mooie houten banken.

Begane grond: Woonkamer met zicht op de gezamenlijke tuin en de open keuken welke voorzien is van kookplaat, vaatwasser, koelkast en hoog kwalitatieve oven-magnetron. (alle apparatuur wordt pas geïnstalleerd als de huurders de sleutels hebben ontvangen.)

Eerste verdieping: Twee slaapkamers ( 15m2 en 10m2), de badkamer met inloopdouche en toilet

Gelegen aan een schitterend monumentaal pand aan de Sint Josephstraat worden hier 12 woningen gerealiseerd die compleet gemeubileerd worden opgeleverd.

Kale huurprijs: € 715,-
Parkeeplaats: € 130,-
Meubilering € 150-
GWL: € 90,-
Internet & TV: € 50,-

Totaal: € 1.135,- all-in!!!
Borg : Afhankelijk van inkomen

Kantoorkosten € 395,- ex BTW

De woning mag door 2 personen bewoond worden en moet gemeubileerd gehuurd worden, ook de parkeerplaats en het internet abonnement zijn verplicht.