Entree Toilet

De entree is voorzien van een garderobe en het toilet.

Contact

Woonkamer

De ontzettende ruime woonkamer is voorzien van een eetgedeelte en een ruim zitgedeelte. De woning is net voorzien van een schitterend PVC visgraat vloer. De woonkamer geeft toegang tot beide ruime balkons, welke gelegen zijn op het oosten voor de ochtendzon en op het westen voor de avondzon. Vanuit de woonkamer heeft men ook toegang tot de keuken.

Contact

Balkon Oostzijde

Dit balkon van 12m2 ligt op de oostzijde van de woning en leent zich heerlijk voor de ochtendkoffie.

Contact

Balkon Westzijde

Dit balkon van 12m2 ligt op de noordzijde van de woning en leent zich heerlijk voor een aperitief met uitzicht op bossen en Tilburg University.

Contact

Keuken

De zeer ruime keuken bevindt zich naast de woonkamer en is voorzien van een dubbele wasbak, kookplaat, koelkast, vaatwasser en een oven-magnetron combinatie.

Contact

Gang

De gang achter de woonkamer geeft toegang tot de hoofdslaapkamer welke badkamer ensuite heeft, en de gastenkamer welke ook een kleinere badkamer ensuite heeft.

Contact

Hoofdslaapkamer

De hoofdslaapkamer is voorzien van een groot twee persoons bed, een kledingkast en de toegang naar de eigen badkamer ensuite.

Contact

Badkamer ensuite Hoofdslaapkamer

De badkamer ensuite van de hoofdslaapkamer is volledig gerenoveerd in 2020 en is voorzien van een ruim ligbad, een toilet, een groot badkamer meubel en een inloopdouche met glazen deur en een design radiator aan de muur.

Contact

Inloopdouche

De badkamer ensuite van de hoofdslaapkamer is volledig gerenoveerd in 2020 en is voorzien van een ruim ligbad, een toilet, een groot badkamer meubel en een inloopdouche met glazen deur en een design radiator aan de muur.

Contact

Slaapkamer #2

De tweede slaapkamer is voorzien van een groot twee persoons bed welke elektrisch bedienbaar is. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer ensuite voorzien van een wastafel en een douchecabine.

Contact

Badkamer ensuite

De badkamer ensuite voor deze slaapkamer bestaat uit een douchecabine en een wastafel met spiegel.

Contact

Overzicht

Luxe twee slaapkamer appartement gelegen nabij Tilburg University voorzien van eigen privé garage gelegen onder het complex. De entree is voorzien van een garderobe en het toilet. De ontzettende ruime woonkamer is voorzien van een eetgedeelte en een ruim zitgedeelte. De woning is net voorzien van een schitterend PVC visgraat vloer. De woonkamer geeft toegang tot beide ruime balkons, welke gelegen zijn op het noorden voor de ochtendzon en op het westen voor de avondzon. Vanuit de woonkamer heeft men ook toegang tot de keuken. De zeer ruime keuken bevindt zich naast de woonkamer en is voorzien van een dubbele wasbak, kookplaat, koelkast, vaatwasser en een oven-magnetron combinatie. De woning beschikt over twee balkons. De gang achter de woonkamer geeft toegang tot de hoofdslaapkamer welke badkamer ensuite heeft, en de gastenkamer welke ook een kleinere badkamer ensuite heeft. De hoofdslaapkamer is voorzien van een groot twee persoons bed, een kledingkast en de toegang naar de eigen badkamer ensuite. De badkamer ensuite van de hoofdslaapkamer is volledig gerenoveerd in 2020 en is voorzien van een ruim ligbad, een toilet, een groot badkamer meubel en een inloopdouche met glazen deur en een design radiator aan de muur. De tweede slaapkamer is voorzien van een groot twee persoons bed welke elektrisch bedienbaar is. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer ensuite.

Huurprijs € 2.500
VVE € 105
Waarborgsom: afhankelijk van inkomen

Contact