Telefoonstraat - Tilburg - € 2900 p/m

Description:
Algemeen

Dit bijzondere object laat zich niet met andere objecten vergelijken! Het betreft een voormalig pakhuis uit 1913 en werd gebouwd als magazijn voor een manufacturenhandel in de Heuvelstraat. Later bood het pand onderdak aan een poppen- en speelgoedmuseum en is het pand op de gemeentelijke monumentenlijst geplaatst. Het pand straalt volop ambacht uit en is geschikt voor een uiteenlopend aantal bestemmingen. De huidige eigenaren willen het pand graag nieuw leven inblazen en bieden u een unieke kans om te werken en/of te wonen in het gezellige Tilburgse dwaalgebied.

 

Locatie

Door simpelweg een afslag te nemen, dwaal je langs hele knusse etablissementen, trendy en vintage kledingzaken, een art-house bioscoop, een muziekpodium en een bijzonder theater. Het dwaalgebied ligt in het stadscentrum van Tilburg en wordt ingesloten door de Spoorlaan, Willem II-straat, Heuvelstraat en de Noordhoekring. Het dwaalgebied is de natuurlijke verbinding tussen meerdere deelgebieden: slechts een paar stappen leiden naar het kernwinkelgebied, de culturele as, de horecapleinen & straten of de Spoorzone.

 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het centraal station van Tilburg ligt op loopafstand van het object. Via de Tilburgse cityring is het object ook vanuit allerlei richtingen goed bereikbaar met eigen vervoer.

 

Vloeroppervlakte

Het object beschikt over een begane grondvloer, drie verdiepingsvloeren en een zolderverdieping. Iedere vloer heeft een oppervlakte van circa 100 m2, totaal circa 400 m2 (exclusief zolderverdieping).

Het pand wordt in zijn geheel aangeboden, opsplitsen wordt thans nog niet gewenst. De begane grond is eventueel geschikt als werk/winkellaag met grote dubbele deuren met glas als etalage. De 1e verdieping is voor

allerlei zaken te gebruiken zoals voorraad, kantoortje o.i.d.

De 2e en 3e verdieping is thans een zeer ruim woonhuis met op de 2verdieping de slaapkamers en badkamer en op de 3e verdieping de keuken en woonkamer met nog een apart toilet.

Aan de achterzijde van het pand is een eigen liftinstallatie aanwezig geheel in glas uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

Wonen in een monumentaal pand

 

In dit prachtige pand kun je het wonen verdelen over 4 verdiepingen elk van 100 m2.

 

1e verdieping:
Wat dacht je van een originele werkkamer welke toegang geeft tot een heerlijk zonnig dakterras.

2e verdieping:

Prachtige badkamer met vrijstaand bad op pootjes, toilet, wastafel en douche. Daarbij ook nog met 2 aparte slaapkamers. Gehele verdieping voorzien van een prachtige houten vloer.

3e verdieping:

Koken in de nieuwe keuken kan op deze verdieping. De keuken is voorzien van een 5 pits fornuis met dubbele oven, dubbele keramische spoelbak, betegeld aanrecht en houten kasten. Een vaatwasser, koelkast en vriezer completeren de keuken. Op deze verdieping bevindt zich ook de woonkamer welke gelegen is aan de voorkant en heeft drie prachtige ramen die elk open kunnen. Vanuit hier via een vaste trap toegang tot de zolder.

 

Zolder:
De ruime zolder loopt over de gehele lengte van het huis (18 meter). Deze zolder is goed te gebruiken als bergzolder of speelruimte voor kinderen. Hier zijn drie Velux dakramen en een raam aan de voorzijde.

 

 

Opleveringsniveau

In overleg.

 

Parkeren

Aan de achterzijde van het object is een ruim (particulier) parkeerterrein gelegen.

De parkeerplaatsen kunnen afzonderlijk worden aangeboden al naargelang er plaatsen beschikbaar zijn.

 

Huurprijs

Op aanvraag. Graag maken wij een passende huuraanbieding op wens van kandidaat huurder.

 

 

 

 

 

 

Bestemming

Het object is onder andere geschikt voor:

- detailhandel;

- dienstverlening;

- maatschappelijke voorzieningen;

- recreatie;

- wonen.

 

Tevens zijn ondersteunende horeca-activiteiten in het pand toegestaan.

 

B.T.W.

Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

 

Huurindexering

De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Servicekosten

Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht.
Huurtermijn

Minimaal 5 (vijf) jaren met verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

 

Bankgarantie

Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Huurcontract

Gebaseerd op het model, zoals in september 2012 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

 

Oplevering

In overleg.

 

Kantoorkosten € 895,- EX BTW

2