Jeker - Tilburg - € 1050 p/m

Description:
Deze leuke hoekwoning in de Blaak beschikt over 3 slaapkamers, een grote woonkamer, aparte keuken, tuin op het zuid-westen en een carport.

De woning is volledig voorzien van eikenhouten vloer, zowel op de begane grond als de boven verdieping. De woonkamer is in twee aparte delen gedeeld, met een zitgedeelte vooraan de woning, en een eetgedeelte met open slaande tuindeuren aan de achterzijde. De riante keuken is voorzien van een aparte koelkast met vriezer, een vaatwasser, een zes-pits fornuis en een oven. Via de keuken is er toegang tot de achtertuin welke heerlijk op het zuid westen is gelegen en daardoor de avondzon heeft. De tuin heeft eenmaal per jaar wat snoeiwerk nodig, voor de rest zijn er dankzij de tegels geen groene vingers nodig.

Aangekomen op de eerste verdieping treft men meteen de ruime badkamer voorzien van een ligbad met douche functie, de stijlvolle wasbak en het toilet. De 3 slaapkamers zijn de andere ruimtes op deze verdieping. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ongeveer 14m2, 10m2 en 7m2. De grootste slaapkamer heeft twee inbouwkasten waarbij in 1 van deze kasten de wasmachine aansluiting zit. De vlizo trap voor de zolder waar de ketel staat en welke als opbergruimte kan gebruikt worden zit in de middelste kamer.

Met scholen, winkelcentrum, restaurant, tennisvelden en vrije natuur op loopafstand kan de ligging niet beter! Deze kinderrijke wijk kenmerkt zich door de vele vijvers waar kort geleden nog veel ijspret op te beleven viel. Door de vele fietspaden kunt u alle benodigde adresjes van supermarkt, tot scholen, tot vrienden etc. binnen een paar minuten bereiken. Ook de sportverenigingen zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken en U zit zo nabij de uitvalswegen.
Kortom de Blaak staat voor een fijne wijk met veel gezelligheid, vrijheid en een centrale ligging!

 

Huur € 1.050,-
Borg afhankelijk van inkomen

Eenmalige aanhuurkosten € 395,- ex BTW

2